06 229 933 89 info@anoukhogenboom.nl

aanbod

Trainingen

Vanuit Groeitrajecten geef ik naast therapie en (team)coaching ook losse trainingen op het gebied van vitaliteit, stressmanagement en intervisie. Waar nodig schakel ik collega trainers in, die soms net andere kwaliteiten inbrengen. Ik heb hier een goed netwerk voor.

Intervisie

“In de druppel weerspiegelt zich het heelal”

Tijdens een intervisiebijeenkomst leren werknemers met een leidinggevende of coördinerende rol de waarde van intervisie onder persoonlijke begeleiding. Door intervisie toe te passen in je werk vergroot je niet alleen het lerend vermogen van jouw team, maar ook de samenwerking.

De training heeft een aantal praktische uitkomsten:
● Teamleden leren hun persoonlijke manier van omgaan met complexe situaties.
● De deelnemers leren collega’s te ondersteunen bij problemen.
● Het team leert meer over de organisatie en hoe zij sturing kunnen geven aan hun persoonlijke doelen binnen de organisatie.

Duur: 3 uur (ook mogelijk via Zoom)
Aantal plaatsen: maximaal 6 per training
Tarief: begeleide intervisie wordt incompany aangeboden.

Training Natuurlijke Vitaliteit

 Een basis voor balans

Natuurlijke vitaliteit betekent echt luisteren naar signalen van je lichaam en geest. In vijf avonden ervaar je vitaliteit door stil te staan bij wat je doet, denkt en voelt wanneer je je inspant en ontspant. Je leert welke informatie je lichaam je geeft zoals fysieke sensaties, hoe je beweegt en hoe je ademt. Het resultaat is dat je naar je eigen lichaam leert luisteren, waardoor je meer kunt vertrouwen op jezelf.

Datum: 7,en 14 juni, 21 en 28 juni, 5 juli 2021
Aantal plaatsen: maximaal 15 deelnemers per training
Tijd: 19.30 – 22.00
Tarief: € 250,- per persoon, exclusief BTW

Stress verminderen 

Wanneer de rek eruit is

Sinds de uitbraak van het Corona virus is niets meer hetzelfde. Dit brengt misschien angst, zorgen en stress met zich mee. Onze veerkracht wordt sterk op de proef gesteld. Misschien merk je fysieke spanning bij jezelf, bijvoorbeeld in je schouders, of aan een knoop in je maag of slaapgebrek. Maar ook mentaal kan het zijn weerslag hebben en kun je last hebben van piekeren en angst.

In deze workshop van 2 uur krijg je inzicht in de werking van stress en krijg je handvatten om jouw stress te verminderen. De workshop is voor iedereen die op een eenvoudige manier wil leren omgaan met stress.

Duur: 2 uur
Aantal plaatsen: max 6 deelnemers (online, via Zoom) tot maximaal 12 deelnemers (live)
Tarief: €40,- per persoon, exclusief BTW

De training wordt ook incompany aangeboden. 

Karakterstijlen training

Zicht op onze verdediging

Of we het nu willen of niet, in ons opgroeien worden we soms niet gezien, gehoord, of krijgen we te weinig of juist te veel ruimte. Om deze pijn te vermijden bouwen we verdedigingsmechanismen op en vormt zich een masker. Dat is wat we aan de buitenkant laten zien. De karakterstijl die vanuit daar ontstaat is als het ware een onbewuste buffer tussen jouw binnen- en buitenkant.

Wanneer je intensief met mensen werkt is het belangrijk om achter het masker van een cliënt te kunnen kijken. In deze training maak je daarom, op een lichaamsgerichte manier, kennis met de 5 karakterstijlen. Zo ervaar je ook zelf hoe deze in jouw lijf aanwezig zijn en wat het effect op jou is. Je leert de onbewuste buffers tussen binnen-en buitenkant herkennen en krijgt daardoor meer begrip, compassie en ruimte naar jezelf en kunt dit herkennen bij jouw cliënten.

Datum avondtraining :  2,9,16,23,30 juni en 7 juli  2021
Tarief avondtraining: €300,- per persoon, exclusief BTW

Datum weekendtraining: 28-30 mei
Tarief weekendtraining: 350,- per persoon, exclusief BTW

Locatie: Nijmegen

Deze training is zeer geschikt voor (persoonlijk) begeleiders, coaches, (school)psychologen, leerkrachten, counselors en voor mensen die met mensen werken.

Anouk Hogenboom

 

Heb je interesse in lichaamsgerichte therapie of een training?

Of wil je vrijblijvend advies?

Neem contact met mij op via dit formulier.

Je ontvangt altijd binnen 1 week reactie.

 

13 + 12 =