06 229 933 89 info@anoukhogenboom.nl

over mij

Hi,

Ik ben Anouk Hogenboom en ik bied wat ik noem ‘groeitrajecten’ aan voor eenieder die privé of zakelijk vast is gelopen en op zoek is naar meer balans. Omdat ik denk dat het anders kan dan rond te blijven lopen met stress of andere worstelingen in het leven. En omdat ik de mens gewoon ontzettend interessant vind.

Ik maak in de groeitrajecten gebruik van lichaamsgerichte psycho- en traumatherapie waarvoor ik erkende post hbo-opleidingen heb gevolgd. Dit betekent geen hogere wiskunde of ingewikkelde modellen, maar werken met gebruik van de kennis van het lijf en de werking van het driedelige brein. Verder gebruik ik elementen uit Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA) en systemisch werk.

Maar bovenal ben ik nieuwsgierig naar wat al die signalen van jouw lichaam te vertellen hebben. Met een tikkeltje humor gaan we op zoek naar vastzittende patronen, op zoek naar meer veerkracht. Ik ben een energiek persoon, betrokken, direct, eigengereid én gepassioneerd. Een gevleugelde uitspraak van mij: “wees vooral je eigen leider”.

Én dat maakt dat ik ook voor jou het beste uit het leven wil halen en je wil ondersteunen om (nieuwe) uitdagingen aan te gaan.

Meer informatie over mij vind je op mijn LinkedIn profiel. Heb je vragen of wil je eerst eens kennismaken? Neem dan contact met mij op.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

Pippi Langkous

Anouk Hogenboom

 

Heb je interesse in lichaamsgerichte (trauma)therapie of een training?

Of wil je vrijblijvend advies?

Neem contact met mij op via dit formulier.

Je ontvangt altijd binnen 1 week reactie.

 

6 + 3 =