06 229 933 89 info@anoukhogenboom.nl

aanbod

Professionele ontwikkeling

Voor individuen en teams

Wat kenmerkt jou als leidinggevende? Waar liggen jouw krachten en waar ook echt niet? Professionele ontwikkeling is er voor jou als je daar meer inzicht in wilt krijgen en actief mee aan de slag wilt. Samen werken we aan jouw persoonlijk leiderschap. Bijvoorbeeld omdat je deze door omstandigheden opnieuw vorm moet geven of omdat je op zoek bent naar meer balans in jouw werk.

Als leidinggevende loop je op de werkvloer ook regelmatig tegen personele uitdagingen aan: een team dat moeizaam samenwerkt, in een transitiefase zit, of medewerkers die last hebben van een hoge werkdruk. Het leidt af en is allesbehalve productief. Wat je wilt is een team dat met vertrouwen in elkaar samenwerkt en gezamenlijk de werkdruk hanteert. Daarom bieden we ook voor jou en jouw team wat we noemen professionele teamontwikkeling aan.

|

“We organize our team
by first organizing
ourselves”

Voor jou als individu – Professionele ontwikkeling

 

Met een combinatie van elementen uit lichaamsgerichte therapie, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA) en systematisch werken, zetten we in een aantal sessies gerichte stappen in jouw ontwikkeling als leidinggevende. Feitelijk doe je dit door meer inzicht in jezelf te vergaren. Anderen die dit traject hebben gevolgd geven aan dat zij zich nadien sterker voelen en een beter zicht hebben op hun leiderschapskwaliteiten.

De investering voor individuele professionele ontwikkeling is €150,- per sessie van 75 minuten. Gemiddeld zijn 5 à 10 sessies nodig, afhankelijk van de vraag en uitdaging.

Voor jou en jouw team

 

Een optimalere samenwerking; dat is wat centraal staat bij professionele teamontwikkeling. Hierdoor zorgt jouw team voor meer output op de werkvloer, maar ervaren zij zelf ook meer plezier en werkgeluk, en – niet onbelangrijk- is er minder verzuim. Ervaringsgerichte oefeningen die we tijdens de sessies met elkaar doen helpen om de onderlinge verschillen bloot te leggen die in een normaal gesprek misschien niet naar voren komen. Van daaruit werken we naar meer vertrouwen in elkaar en in jou als leidinggevende.

Vraag voor professionele teamontwikkeling een offerte op maat aan. In afstemming bepalen we het aantal sessies dat jullie nodig hebben.

Anouk Hogenboom

 

Heb je interesse in lichaamsgerichte (trauma)therapie of een training?

Of wil je vrijblijvend advies?

Neem contact met mij op via dit formulier.

Je ontvangt altijd binnen 1 week reactie.

 

15 + 3 =