06 229 933 89 info@anoukhogenboom.nl

aanbod

Het Jongeren Boostcamp

Veel jongeren hebben helaas te maken met problemen, zoals een scheiding binnen het gezin, het verlies van een ouder, broer of zus, ernstige ziektes in de familie, mishandeling, pesten, uit huis plaatsing, etc. Ze krijgen hierdoor vaak zelf problemen, op sociaal, emotioneel, fysiek en financieel gebied of door bijvoorbeeld drank of drugsgebruik.

Wanneer jongeren 18 jaar worden valt veel (kind)ondersteuning weg. Vanuit de jeugdzorg is er dan vaak geen ruimte meer om hen verder te begeleiden. Het Kinderdroomwens Jongeren Boostcamp geeft juist deze jongeren de mogelijkheid om in korte tijd stappen te maken waar zij in hun verdere leven profijt van hebben. Jongeren van 18-25 jaar leren tijdens de Jongeren Boostcamp omgaan met hun problemen, krijgen contact met lotgenoten en maken vrienden voor het leven.

Stichting Kinderdroomwens heeft al een 12-tal Boostcamps georganiseerd en we zijn ontzettend blij om te zien wat voor indrukwekkende stappen zij hebben gemaakt. Deze kans willen we ook aan andere jongeren bieden die het zo hard nodig hebben.

Waar en wanneer

Het volgende Jongeren Boostcamp staat gepland op 9 november 2023. We starten op donderdagavond en eindigen op zondag einde middag.

De kosten worden gesponsord door Stichting Kinderdroomwens. Dat betekent dat de training kosteloos is. 

Locatie: Centrum de Horst te Meddo

Anouk Hogenboom

 

Heb je interesse in lichaamsgerichte (trauma)therapie of een training?

Of wil je vrijblijvend advies?

Neem contact met mij op via dit formulier.

Je ontvangt altijd binnen 1 week reactie.

 

4 + 3 =

google-site-verification: googlec3c0ecdfde875dd9.html